Dream Estate by Immo Colpin - Marbella - Moraira - Knokke
×
Nieuwbouwproject Ojen 29610

Appartementen met fantastisch zicht op zee en afgewerkt op maat van de klant !

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Ocean View Marbella

Wij hebben iets waar u helemaal weg van zal zijn: een nieuwe ontwikkeling met slechts 44 woningen met uitzicht op zee dat ontwerpen is door een team met oog voor detail. Fan van unieke uitzichten op de Middellandse Zee? Van de Sierra Nevada tot Gibraltar? Dan is Ocean View wat je zoekt. 

Werk je appartement af zoals jij dat wilt. We hebben het niet enkel over de keuze van materialen. Je gaat ook zelf samenzitten met toparchitect Villarroel om de layout te herwerken naar jouw droomplek! Om optimaal te genieten zijn ruime en veilige buitenruimtes belangrijk. Een 25m lang verwarmd zwembad, zonneterrassen, ondergrondse parkeerplaatsen, 24-uurs beveiliging, … zorgen hiervoor. Wil je ook genieten van een aantrekkelijk rendement? Een verhuurservice en conciërge ontzorgen u! 

De ontwikkelaar aan het woord: ‘Het ontwerp van Ocean View werd door ons benaderd vanuit een lifestyle perspectief. Woningen creëren waar we zelf graag in zouden wonen, daar doen we het voor! Ons team creërt niet enkel een huis, maar ook een thuis!’.

Ben je overtuigd? Dat is goed. Wij zijn dat namelijk ook. Toch zouden we dit project graag persoonlijk aan je voorstellen en jou de 360° zichten 'gemaakt van uit elk blok' tonen.

Alle woningen liggen in een gated community, hebben twee-of drie-slaapkamers, waaronder 10 penthouses, die elk hun eigen privé zwembad op het dak solarium terras hebben.
Het project ligt op ca 10min rijden van Elvira, ligt op het hoogste punt in de omgeving, ongeveer 300m boven zeeniveau waardoor u eigenlijk een 360° zicht hebt. 
De afwerking is top notch met oa vloerverwarming, domotica, led verlichting enz.
Op slechts 1min rijden kan u genieten van een spa, tennis, paddel enz. 

De bouwvergunning is er inmiddels, de bouw is gestart en de oplevering is voorzien voor einde 2024.

Informeer nu naar de beschikbaarheid. 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping -99
Appartement Ocean View Marbella 302 -99 2 203 € 742.500 DETAIL / PLAN
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.