Dream Estate by Immo Colpin - Marbella - Moraira - Knokke
×
Nieuwbouwproject Benahavis 29679

Tiara

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Tiara

Zuidoost - zuid en zuidwest gerichte 3 slaapkamer of 4 slaapkamer appartementen, woonkamer met geïntegreerde volledig ingerichte keuken. Groot terras om te genieten van het 180 graden uitzicht op de zee, de kust van Marbella en op de achtergrond Afrika en Gibraltar. Tiara is een nieuw complex met 56 luxueuze 3 en 4 slaapkamer appartementen met panoramisch zeezicht en is verdeeld over 7 blokken met slechts 2 eenheden per verdieping, wat de exclusiviteit nog vergroot.

Gelegen in een onvergelijkbare omgeving, strategisch gelegen op een heuvel en goed verbonden in alle richtingen via de Ronda Road, op slechts 10 minuten rijden van Marbella en Puerto Banus.

Ontdek het plezier om te wonen in een volledig omheind en beveiligd project, met 3 zwembaden om te genieten van de lange periodes van mooi weer die de Costa del Sol te bieden heeft. Adembenemend uitzicht over de gehele kustlijn en de baai van Marbella, tot aan de Rots van Gibraltar en Afrika op de achtergrond.

Bovendien, dankzij een complete fitnessruimte uitgerust met moderne machines en een fantastische Spa zult u in staat zijn om te zorgen voor uw gezondheid en fitness zonder huis te verlaten, evenals de ideale plek om te ontspannen na een lange dag. Tiara heeft ook een co-working ruimte waar u kunt werken en verbonden blijven met uw projecten wanneer u maar wilt.

Bevoorrechte locatie boven de Golf Valley, een uitstekende locatie aan de Costa del Sol op slechts 10 minuten van Marbella en de kosmopolitische jachthaven van Puerto Banús. Omringd door golfbanen, is Tiara de ideale plek om te genieten van een groot aantal activiteiten en te profiteren van het benijdenswaardige klimaat en de omgeving van de Costa del Sol.

Bouwvergunning is afgeleverd. 
Verwachte datum eind constructie eind 2024 - oplevering na vergunning begin 2025.

Documenten

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.