×

Eerste lijn Villa in Javea

Ref. Cbn-MIR0054
€ 4.500.000

Deze elegante eerste lijns villa is ontworpen op een prachtig perceel van 1.332 m2.  De locatie wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze gebieden van de Costa Blanca vanwege het prachtige uitzicht en de natuur. Deze moderne villa heeft een totaal van 459,39 m2 aan bebouwde oppervlakte en 263 m2 aan terrassen. Gelegen op het zuiden, laat ons genieten van het beste uitzicht.
Op de hoofdverdieping werd er een enorm ruimtegevoel gecreëerd waar  interieur en exterieur naadloos in elkaar overgaan. Uitgestrekte terrassen zorgen het hele jaar door voor buitenleven en het sprankelende infinity zwembad lijkt weg te glijden in de oceaan. Er wordt bewust gewerkt met een open plan keuken en woon/leefruimte allen gericht naar het ongelooflijke uitzicht .
De bovenverdieping is onderverdeeld in 3 slaapkamers compleet met ensuite badkamers, kasten en ook hier weer ongelooflijke uitzichten vanuit elke slaapkamer.  Iedere kamer heeft zijn eigen terras. De benedenverdieping beschikt over een wellnessgedeelte waar u kunt ontspannen en genieten van de sauna, jacuzzi of verwarmd binnenzwembad met een aangrenzend prachtig terras. Op deze verdieping is er nog een gasten slaapkamer met eigen badkamer en privéterras.
De leefruimtes buiten zijn modern en lineair met een verscheidenheid aan texturen en materialen.  Er wordt ook veel aandacht besteed aan de tuin.
De villa is ontworpen met hoge kwaliteitsnormen, materialen en afwerkingen.

 

Opmerking
Slaapkamer4
Zwembad1
Badkamer6
Fitness1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Villa
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2022
Algemene staat:
Slaapkamer(s):4
Bebouwde opp. m²: 459
Totale grondopp. m² : 1332
Adres: Granadella 10
03730, Javea
Verdieping: -99
Lift: Ja
K.I.:
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.