Schitterende villa met panoramisch uitzicht te Benahavis

€4.950.000

  • 7
favoriet

Dit op maat gemaakte huis van hoge kwaliteit, dat te koop staat in La Reserva de Alcuzcuz, biedt een levensstijl van uitzonderlijk modern comfort en is gebouwd volgens de criteria van duurzaamheid, ecologie en bioklimatologische architectuur.
Genesteld op een groot verhoogd perceel van 3.000 m2, biedt het zuidelijk georiënteerde huis van 1.118m2 een adembenemend vrij panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee richting Gibraltar en Afrika en de idyllische Andalusische omgeving.
Het maakt indruk met zijn eenvoudige maar elegante architectuur in hedendaagse stijl, de hoogste kwaliteitsnormen, open chique ruimtes en geavanceerde technologieën.
Verdeeld over 3 verdiepingen, heeft deze fantastische villa 7 slaapkamers, 7 super moderne badkamers en 3 toiletten. Een open woonruimte heeft dubbel hoge plafonds, grote ramen en glazen deuren die de ruimte overspoelen met natuurlijk licht en het interieur en exterieur naadloos met elkaar verbinden zodat u kunt genieten van het prachtige panoramische uitzicht en de rustige majesteit van de natuur. Een salon, formele eetkamer, hypermoderne keuken, ontspanningsruimte, personeels- en gastenverblijven, verbazingwekkende terrassen van 195m2, alles is het laatste woord in luxe, comfort en chic. Strakke lijnen, elegante beperkte kleurenpalet, verfijnde verlichting, stenen en houten vloeren passen bij elke ultra-moderne woning. Buiten biedt het royale perceel voldoende ruimte of u nu wilt ontspannen, zwemmen in het privézwembad, zonnebaden, dineren in de buitenlucht en genieten van BBQ of tuinfeesten met vrienden en familie.
La Reserva de Alcuzcuz is een recent gebouwde, zeer veilige (gated, met checkpoint ingang) residentiële ontwikkeling met onvergetelijk uitzicht op zee en een eco-vriendelijke benadering van de hoge kwaliteit, hedendaagse en klassiek ontworpen villa's in een weelderige groene omgeving op de weg naar Benahavis. Deze prestigieuze wijk grenst aan de super exclusieve La Zagaleta Golf en Country Club. Dankzij de landschapsarchitectuur en de rustige, gezinsvriendelijke wegen is het een echte oase van rust. De wijk voelt aan als midden op het platteland, maar is goed gecommuniceerd en ligt op slechts enkele minuten afstand van Puerto Banús, het 'mekka' van glamour, chique feesten en luxe merken, evenals de zandstranden, golfbanen, enz. De internationale luchthavens van Malaga en Gibraltar liggen op minder dan een uur afstand.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Slaapkamer(s)7

Locatie

La Reserva de Alcuzcuz x, 29679 Benahavis

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.