Living Estepona Second Fl.A

€310.000

  • 2
  • 74 m²
favoriet

Een van de laatste mogelijkheden om een nieuw gebouwde woning te verwerven in het centrum van Estepona, aan zee en op slechts 1 minuut van het strand.
Een droom levensstijl die slechts door weinigen kan worden bereikt.
23 woningen, 23 mogelijkheden om dicht bij een van de meest emblematische stranden van de Costa del Sol te wonen en op een steenworp afstand van de diensten en vrijetijdsvoorzieningen van een typisch mediterraan stadje dat met een wraakgevoel de 21e eeuw binnentreedt.
EEN STAD VOL LEVEN.
Estepona ontwaakt elke ochtend met de gebruikelijke drukte, de markt, nabijgelegen winkels, restaurants die hun terrassen klaarmaken om bezoekers te verwelkomen. Een aardse geur van pas bewaterde tuinen drijft door de oude stad, een reis naar het verleden van Andalusië door smalle straatjes om in te verdwalen.
Het beste van Estepona zijn de mensen, vriendelijk voor bezoekers, harde werkers, en liefhebbers van het leven.
Leven in Estepona is elke dag een geschenk.
LIVING ESTEPONA is een prachtige Residentiële ontwikkeling van slechts 23 appartementen; een 1 slaapkamer appartement en 22 appartementen met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Estepona aan de Costa del Sol.
LIVING ESTEPONA herdefinieert de mediterrane levensstijl die wordt weerspiegeld in haar architectuur.
LIVING ESTEPONA stelt kamers voor die vloeiend in elkaar overgaan en op elkaar aansluiten. De keuken is volledig ingericht en uitgerust met SIEMENS of soortgelijke apparatuur, geniet van het licht van de woonkamer en deelt het gezinsleven in de belangrijkste ruimte van het huis. Eigenschappen komen met volledig uitgeruste keuken, airconditioning, rookmelder, enz.
RUIMTE RUIMTE, COMFORTABEL EN FUNCTIONEEL
Appartementen met 2 slaapkamers hebben een totale oppervlakte die varieert van 88m2, de kleinste, tot 105m2, de grootste. Individuele parkeerplaatsen bevinden zich ondergronds en er is een lift vanuit de garage naar de woningen.

Daar de prijzen dagelijks wijzigen is het voor ons niet haalbaar om onze site up to date te houden.
Stuur ons bij interesse een mail en dan bezorgen we u asap een prijslijst van alle beschikbare appartementen geldig op die dag.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeAppartement
  • Bouwjaar2022
  • Bewoonbare oppervlakte74m²
  • Slaapkamer(s)2
  • Verdieping2

Locatie

Calle Delphin 5, 29680 Estepona

Extra types binnen project

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Living Estepona First Fl. B 1 1 61m² €244.000
Appartement Living Estepona Third Fl A 2 - 77m² €338.000

Vergelijkbare panden

€349.000

Instapklaar

Oceana Views - Portal 11 - 2B

Cancelada (29688)

  • 2
  • 2
  • 74 m²
Lees meer

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.