Een werkelijk prachtige Andalusische villa tegenover de golf te Benahavis regio.

€2.250.000

  • 4
  • 4
favoriet

Gelegen in de gated community van Mirador Del Paraiso, met 24 uur beveiliging, is deze villa een absoluut juweel met uitzicht op de golfbaan.
De villa biedt een moderne Andalusische stijl, is perfect gepresenteerd en prachtig ingericht met integratie van Andalusische elementen in elk deel van het huis om een warme woonsfeer te creëren. Het huis is gebouwd rond een mooie binnenplaats met fontein - van daaruit heeft u ook toegang tot alle woonvertrekken. De ontvangstruimten omvatten een grote en indrukwekkende woonkamer met hoog houten plafond en open haard, een aparte eetkamer en een moderne ruime keuken met eiland.
De grote hoofdslaapkamer met hoog gewelfd plafond heeft een dressing en een badkamer en suite, evenals een terras met prachtig uitzicht op de tuinen en de golfbaan.
Twee andere gastenkamers met badkamer en suite zijn ook op dezelfde verdieping, terwijl een aparte gastensuite ligt een paar stappen naar beneden en biedt meer privacy, terras en toegang tot de tuinen.
De benedenverdieping van het huis biedt een ruimte van ca. 400 m² voor een volledige spa met fitnessruimte, bioscoopzaal en een verdere gastenappartement indien gewenst door de nieuwe eigenaar.
Zoals gezegd, het huis is zeer aantrekkelijk van binnen, echter, de buitenkant is prachtig, met prachtige volgroeide tuinen, verschillende overdekte terrassen en een heerlijk verwarmd zwembad met een aantrekkelijke ontspanningsruimte.
Zeker geen woning om te missen als u op zoek bent naar een perfecte en prachtige woning in een gated community dicht bij de golf.

Mirador del Paraíso is een exclusief wooncomplex gelegen in Benahavís, een typisch Andalusisch wit dorp genesteld aan de rand van de Sierra de las Nieves, op een steenworp afstand van Puerto Banús en Marbella en dicht bij beroemde golfbanen zoals Atalaya, El Paraíso en Flamingos Golf.
Een bevoorrechte natuurlijke enclave van meer dan 123.000m² waar u het hele jaar door kunt genieten van de totale rust en de sfeer van de Middellandse Zee, golf en de traditionele smaken van Andalucía.
Dit selecte resort, omheind rond zijn gehele omtrek, biedt luxe villa's, ruime herenhuizen en moderne appartementen en penthouses.
Een exclusief clubhuis ter beschikking van alle eigenaars onderscheidt deze urbanisatie door de combinatie van uitgestrekte groenzones met kleine meertjes tussen ruime tuinen, evenals golf- en zeezicht.
El Paraíso biedt het hele jaar door faciliteiten voor de bewoners en is een oase van rust en kalmte. Strenge bouwvoorschriften hebben ervoor gezorgd dat het een woongebied met lage densiteit is gebleven en het gemak van het leven hier wordt aangevuld met alle voorzieningen zoals een commercieel centrum met restaurants, winkels, cafés en alle diensten die men zich kan wensen, evenals verschillende internationale scholen in de nabijheid.
Een superette om het hoekje en dus op een paar stappen, maakt het volledig af.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Oppervlakte grond1586m²
  • Slaapkamer(s)4
  • Badkamer(s)4
  • GarageJa
  • ZwembadJa

Locatie

x x, 29679 Benahavis

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.