Gloednieuwe moderne eerstelijns golf villa met zeezicht.

€4.950.000

  • 6
  • 6
  • 1077 m²
favoriet

Wat kan er beter zijn dan moderne architectuur, gebouwd voor een klassieke woonstijl? Deze unieke villa is gebouwd met maximale precisie, overschrijdt grenzen in termen van kwaliteiten en rekening houdend met elk detail van comfortabel wonen om echt van te genieten. 
Geen enkel detail is overgeslagen, elke mogelijke functie en extra is al opgenomen voor u om uw geest en ziel tot rust te brengen.
De gebruikte materialen om een warm en gastvrij huis te creëren, waar de off-white en grijze tinten samenkomen met de architectuur en de waterelementen.
De begane grond is direct toegankelijk vanaf de straat met een eigen carport. Er zijn geen slaapkamers op dit niveau om geluidsoverlast te voorkomen en de meest ruime sfeer te creëren om de hele dag van te genieten en het buiten- en binnenleven te combineren. Het middelpunt is een Andalusische patio die een fantastische luchtstroom en verlichting biedt aan de woonkamer, eetkamer en keuken die er omheen stromen.
Op deze verdieping vindt u ook een keuken, een garderobe en een lift die alle verdiepingen verbindt. Een solide, massieve, maar zwevende veranda beschermt alle kamers tegen direct zonlicht en brengt ons naar de tuin, het zwembad, en een volledig uitgeruste indrukwekkende barbecueplaats om indruk te maken op elke chef-kok!
Op de eerste verdieping behoort de westelijke vleugel volledig toe aan de master suite. De oostelijke vleugel bestaat uit een spelletjes / studie / tv-kamer en twee slaapkamers in-suite. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de golf, zee, en Gibraltar! En om optimaal van het uitzicht te genieten, heeft u een grote en zeer privé jacuzzi op het terras.
De kelder heeft daglicht rondom en is veel meer dan een kelder. De meest indrukwekkendste kenmerk is een enorme multifunctionele ruimte met volledig uitgeruste fitnessruimte, speelkamer, bioscoop, keuken, en kantoor alles in een open moderne ruimte met directe toegang tot de tuin
en patio's. Twee-slaapkamer suites met onafhankelijke toegang en ramen van vloer tot plafond, ook toegang tot dezelfde tuin. De garage is zeer ruim met veel ruimte voor manoeuvreren en meer parkeerruimte buiten. De wasruimte heeft natuurlijk licht en een eigen terras. Er is ook een
zesde slaapkamer op deze verdieping die is gepland voor personeel of kan worden ondergebracht voor gasten. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bouwjaar2021
  • Bewoonbare oppervlakte1077m²
  • Oppervlakte grond1222m²
  • Slaapkamer(s)6
  • Badkamer(s)6

Locatie

x x, 29679 Benahavis

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.