×

In het hart van de beroemde Marbella Club ontkiemt zich een nieuwe woonparel

Ref. Villa Eames
Op aanvraag

In het hart van de beroemde Marbella Club in Benahavi?s ontkiemt zich momenteel een nieuwe woonparel
in het groen. De architecturale Eames Villa, ontworpen door het gerenommeerde architectenduo De Meester Vliegen uit Antwerpen, verrast op elk vlak. We nemen je even mee door een magische oase van luxe en ontspanning, omringd door een adembenemend en onbelemmerd uitzicht over de natuurlijke glooiingen van de golf course van Marbella Club.
De villa bevindt zich in de gated community van de Marbella Club in Benahavi´s en strekt zich uit over een prive´domein van 4000 m2. Hier geniet je van een frontaal zicht op de 8ste hole en heb je directe toegang tot de golf course. Geen rooftop views, wel een panoramisch zicht op het natuurlijke groen en de zee.
Dat brengt ons naadloos bij het exceptionele interieurconcept van de Eames Villa. Vanzelfsprekend trekken de grote glaspartijen het zonlicht en het prachtige zicht royaal naar binnen, iets dat je in elke leefruimte op de gelijkvloerse verdieping op onnavolgbare wijze zal ervaren. Zo is het vanuit de master bedroom zalig wakker worden met zicht op de infinity pool en de omgeving. Aperitieven in de woonkamer of in de open keuken gebeurt eveneens met een heerlijk zicht op de tuin. Een tweede woonkamer biedt ruimte voor de kinderen, waar ze rustig kunnen TV-kijken of gamen terwijl de volwassenen van een glaasje Spaanse vino en tapas genieten in de andere woonkamer. Ontspanning voor het hele gezin vind je verder op de -1 in de home cinema, sauna en fitness.
De aparte bureauruimte, eveneens afgewerkt met de mooiste materialen, biedt de nodige rust en concentratie om nog even te kunnen doorwerken. Op de -1 zijn er ook twee open wijnfrigo’s die de luxueuze woonbeleving
in de Eames Villa compleet maken. De patio’s doorbreken letterlijk het interieur en versterken het buitengevoel dat ook binnen heerst. Vrienden of familie op bezoek? De concie¨rgerie met aparte badkamer, keuken, zithoek en slaapkamer biedt comfort en privacy voor de gasten e´n bewoners.
Marbella staat gekend om z’n moderne, witte villa’s. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en esthetiek van deze woningen kunnen we stellen dat de Eames Villa nog een stapje verder gaat. Hier zetten elegante houtaccenten de majestueuze floor-to-ceiling ramen kracht bij en krijgt het geheel een unieke stijl door de doordachte materiaalkeuze die je zowel binnen als buiten ziet terugkeren. Bovendien wordt de villa ingeschoven in de bergflank, waardoor de villa helemaal opgaat in z’n natuurlijke omgeving en het geheel een zeer licht karakter krijgt. Nochtans is er hier niet minder dan 900 m2 bewoonbare oppervlakte, een zee van ruimte die door de horizontale lijnen in het architecturaal ontwerp nog wordt benadrukt.
De villa wordt in een U-vorm gebouwd, waardoor het grote zonneterras als het ware omarmd wordt door de leefruimtes. Dit zorgt voor een cosy sfeer op het terras die tegelijk opengetrokken wordt door het eindeloze uitzicht op het water van de infinity pool, het groen en de zee. Dankzij de gelaagdheid in het tuinlandschap cree¨er je verschillende hoekjes en maak je van
de tuin een volwaardige en architecturaal interessante buitenruimte.
De luxe van de Eames Villa wordt ook doorgetrokken in z’n omgeving. Zo is
er zowel aan culinair als sportief genot geen gebrek op het domein van de Marbella Club. Deze vermaarde 18 hole golfclub bestaat al meer dan 70 jaar
en staat bekend als een van de beste
clubs in Spanje. Marbella Club brengt z’n leden samen in het clubhouse, waar de uitstekende menukaart elke dag heel wat clubleden en bewoners lokt. Kortom, in deze gezellige sfeer voel je je meteen thuis.

Opmerking
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Villa
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat:
Adres: Carreterra de Benahavis x
29679, Benahavis
K.I.:
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.