×

EEN PRIVÉ LANDGOED VAN UNIEKE PROPORTIES OP HET STRAND

Ref. La Perla Blanca
Op aanvraag


La Perla Blanca ligt uiterst privé maar dicht bij alle voorzieningen. Het is een prachtig landgoed aan het strand op een privédomein met een lengte van 60 meter langs de kustlijn. Terwijl u strandvilla's op de eerste lijn in Marbella kunt vinden, is een dergelijk groot, privé en afgelegen strandlandgoed uniek omdat dit binnen een paar minuten van Puerto Banús en Laguna Village ligt.

EEN OASE VAN GROEN AAN ZEE
Het terrein, dat meer dan een hectare groot is, is de privé oase bij uitstek van ongeëvenaarde rust en privacy direct aan het strand, omringd door gemanicuurde gazons, subtropisch groen en uitzicht op zee. De weelderige, subtropische tuinen omringen de villa en verhogen de schoonheid van deze locatie.  Het resultaat is een persoonlijk domein van grote schoonheid en privacy, waar volwassen bomen, perfecte gazons en tropische planten de toon zetten voor exclusief wonen op de rand van zandige duinen.

WAAR LOCATIE LUXE IS
Het pand bevindt zich in een rustige, exclusieve woonwijk die dicht bij alle voorzieningen ligt, zoals golf, gastronomie en winkelen, maar biedt een unieke mix van ligging aan zee en rust. La Perla Blanca biedt directe toegang tot een zandstrand langs het 60 meter brede aan de kust gelegen perceel, evenals een ononderbroken zicht op de zee, Gibraltar en Noord-Afrika.

EEN EIGENDOM VAN INTERNATIONALE ALLURE IN MARBELLA
Er zijn veel luxe villa's in Marbella, maar deze accommodatie behoort tot een internationale klasse van uitstekende landgoederen aan het strand. Gebouwd met de beste materialen en volgens de hoogste normen, straalt deze villa een sfeer van kwaliteit en verfijning uit. Ontworpen voor veeleisende kopers die genieten van de fijnere dingen in het leven. De prachtige vormgeving en ingerichte woonruimtes, privévertrekken en recreatie- en amusementsfaciliteiten, het luxueuze interieur, de lifestyle-zones buiten, aangelegde tuinen en een zwembad dat lijkt over te gaan in zee en de horizon, maken deze villa uniek.

Het is niet overdreven om te zeggen dat La Perla Blanca een unieke eigendom is. Het biedt de zeldzame kans om een uitgestrekt domein te bezitten, 60 meter aan het strand, met een villa van ultieme luxe binnen een paar minuten van Puerto Banús en de Golden Mile, golfbanen, vijf-sterren kuuroorden, strandclubs en prachtige open natuur allemaal binnen een straal van vijf minuten, waardoor dit een echte parel is van internationaal niveau.
 

Opmerking
Slaapkamer12
Badkamer13
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Villa
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):12
Bewoonbare opp. m²: 2513
Totale grondopp. m² : 4125
Adres: op aanvraag 1
29601, Marbella (29601)
K.I.:
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.