Dream Estate by Immo Colpin - Marbella - Moraira - Knokke
×

Exclusieve Penthouse in het 5* resort van Finca Cortesin

Ref. Cortesin Seaviews (BV)
€ 895.000

Las Terrazas de Cortesin Seaviews is een kleine ontwikkeling, wat het exclusieve karakter benadrukt. Deze penthouse geniet uitzicht op zee en golf binnen het 5 * Finca Cortesin Golf Resort, de thuishaven van het PGA World Matchplay Championship.

U combineert het vakantie gevoel in uw eigen penthouse gecombineert met de luxe en de uitstekende service van het hotel, de restaurants, waaronder een 1* Michelin, de spa en alles wat u dromen kan binnen handbereik.
Cortesin Golf staat in de top 5 van de allerbeste en mooiste golfterreinen  wordt genoemd als één van Europa’s beste golf locaties.

Gelegen in een rustige omgeving op slechts enkele minuten van het strand, is dit de perfecte locatie aan één van Europa's exclusiefste plekjes. Finca Cortesin biedt een strandclub met prachtige tuinen, Balinese bedden en ligstoelen rond het zwembad van een adembenemende 35m.

Deze penthouse is een voorbeeld van uitstekende bouwkwaliteit en afgewerkt volgens de hoogste specificaties. Deze unieke thuis op Finca Cortesin biedt een luxe manier van leven. De bevoorrechte locatie (op 50 min van de luchthaven van Malaga) betekent dat Marbella, alsmede twee belangrijke jachthavens, Puerto Banús en Sotogrande, zich op korte afstand bevinden. 
Als u op zoek bent naar een luxueuze, aangename eigendom in de zon die elk onderdeel op uw luxe-verlanglijstje afvinkt, moet deze zeker overwegen.


 

Opmerking
Slaapkamer3
Badkamer2
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Documenten

Plan Plan

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Penthouse
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):3
Adres: 9QWF+VM Casares del Sol 4
29690, Casares (29690)
K.I.:
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.