Villa Caleta. Prachtige nieuwe moderne design villa in Guadalmina baja.

€4.200.000

  • 6
  • 9
favoriet

De villa is gelegen in het beste deel van de gemeente op 50 meter van het strand en aan de Guadalmina Golf. Guadalmina Baja is één van de meest internationaal erkende residentiële gebieden aan de Costa del Sol.
Naast de prestigieuze privé-scholen, restaurants en boetiekjes is er het Golf en Spa hotel en uiteraard de nabijheid van Marbella, Puerto Banus en Estepona.
De kerngedachte van het huis is het genereren van een reeks van lichtrijke ruimten open naar de tuin en het zwembad, witgeschilderd met enkele knipogen in ruwe steen die bepaalde architectonische elementen benadrukken.
De toegang tot het huis is door middel van een dubbele hoogte veranda die uitkijkt op de trap. Een grote houten deur leidt naar een spectaculaire dubbele hoogte hal doorkruist door de galerie welke toegang verschaft tot de slaapkamers boven. De grote glazen panelen geven transparantie tussen de verschillende ruimtes en simuleren dat ze allen geconnecteerd zijn en geven mooie tuinzichten van overal in het huis. De vijver lijkt over te lopen in het zwembad. De basis is gemaakt van glas en fungeert als dakraam voor het Wellness-centrum, gevestigd in kelder. Water speelt een belangrijke rol bij deze villa. Een tweede vijver scheidt de overdekte parkeerplaats in de buurt van de ingang van de toegang tot de benedenverdieping.
Het infinity zwembad, met geïntegreerde Jacuzzi en west-georiënteerde zithoek laten u maximaal genieten van de tuin en zonsondergang.

De hal fungeert als een spil van ruimten met aan de ene kant het salon en eetkamer met elkaar verbonden door een open haard en aan de andere kant, de keuken met een groot eiland verbonden met de woonkamer door middel van de hal, de vijver en een gast slaapkamer suite. Boven bevinden zich vier slaapkamers met dressing en badkamer. De brug over de dubbele hoogte hal geeft toegang tot de slaapkamers. De master slaapkamer heeft een ruime dressing verdeeld in twee zones en eveneens heeft men twee aparte badkamers ontworpen. Het slaapgedeelte heeft een open haard.

De kelder is ontworpen als een vrije ruimte binnen het huis. Het heeft een grote bioscoop, een fitnessruimte en een spa. De Spa beschikt over een overdekt zwembad, sauna, stoomdouche en bad. Op deze verdieping is tevens de dienst-slaapkamer gevestigd.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Oppervlakte grond1568m²
  • Slaapkamer(s)6
  • Badkamer(s)9

Locatie

Calle 5 5, 29678 Guadalmina

Vergelijkbare panden

Benahavis

  • 6
  • 6
  • 1077 m²
Lees meer

Casares (29690)

  • 6
  • 6
  • 725 m²
Lees meer

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.